Happy bij Hoffy’s

Onlangs een bezoek gebracht aan de joodse wijk in Antwerpen. Na onder andere het bezoeken van joodse boekwinkels, joodse supermarkten en de diamantwijk kregen we trek in een lekkere maaltijd.

Joodse wijk in Antwerpen

Hoffy’s, een kosher restaurant en catering, in de Lange Kievitstraat was al snel gevonden. Dit restaurant biedt heerlijke gerechten uit de Jiddische keuken.

Bij Hoffy’s hebben ze geen menukaart, maar je kunt kiezen uit het aanbod in de vitrine. Daar vind je naast vlees- en visgerechten veel vegetarische en veganistische gerechten. Allemaal ambachtelijk klaargemaakt.

http://hoffys.be/gallery/images/PIC11.jpg
Mijn vegetarische schotel

We kozen natuurlijk voor de vegetarische schotel. Onder het mom van ‘je moet goed eten’ en ‘je bord is nog niet vol’ ontstond er een bord vol verschillende gerechten. Op deze manier hebben we veel verschillende dingen kunnen proeven. De een nog lekkerder dan de ander.

Achter in het restaurant is er nog een grote zaal die gereserveerd kan worden voor groepen. ’s Middags was daar een groep aanwezig en hebben we onder het genot van mooie muziek een heerlijke preisoep gegeten.

De bediening was ook erg leuk, lief en zorgzaam. Al met al een geslaagd bezoek en voor herhaling vatbaar.

El-li

Mijn interesses zijn Bijbelstudie, lifestyle, natuur en cultuur. Ik ben de trotse moeder van 3 twintigers die inmiddels allemaal hun eigen weg in het leven hebben gevonden.

One thought on “Happy bij Hoffy’s”

  1. Het was een zeer de moeite waard.
    Ik heb er van genoten. De muziek s`middags erbij was ook leuk.
    Ik had thuis nog 1 prei liggen gelijk preisoep gemaakt met de bouillon uit de supermarkt….Heerlijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.